Prima pagina

Forum Fotomozaic / REGULAMENT DE INSCRIERE/COMENTARE A IMAGINILOR

Forum Fotomozaic

You are not logged in.

#1 20-02-2007 08:57:40

Bodhi
&nbsp
From: Bucuresti Romania
Registered: 07-12-2006
Posts: 1366

REGULAMENT DE INSCRIERE/COMENTARE A IMAGINILOR

In urma sugestiilor voastre, avem un mini regulament de inscriere/comentare a imaginilor.

Astfel:

Pentru inceput:

Nu se accepta imagini aduse spre discutie, asupra carora nu aveti drept de autor.
Deasemenea nu se accepta imagini care fac parte din categorii precum cele care promoveaza pornografia, violenta nejustificata.
Tot aici, daca drepturile va sunt garantate pe cat se poate de catre fotomozaic, raspunderea de orice fel cu privire la imaginile inscrise va apartine autorului.

In alta ordine de idei, pentru a sustine formarea noastra prin autocritica, se va accepta o imagine/saptamana/user. Se accepta si serii de imagini. Incercati sa le inscrieti in asa fel incat sa nu fie greu de urmarit. Nu depasiti un numar de bun simt de imagini intr-o serie. Se accepta pana la 3 imagini si acest numar reprezinta maximul saptamanal, seriile putand fi continuate in urmatoarele saptamani. Daca dispuneti de mai multe imagini care nu ar putea fi despartite in timp si care merita intradevar a fi afisate, va asteptam la sectiunea de articole.

Date tehnice:

Inscrierea imaginilor se va face utilizand un server de hosting extern. Aveti aici exemple de servere de hosting.

Se accepta mai multe modalitati de inscriere a imaginilor: imaginea expusa direct in topic, imaginea expusa sub forma de thumbnail sau sub forma de link catre un server de hosting extern sau o galerie personala.

Imaginile din prima categorie vor avea urmatoarele restrictii legate de dimensiune: dimensiunea maxima pe latura mare sa nu depaseasca 600 de pixeli insa nici mai putin de 400 de pixeli.

Imaginile prezentate sub forma de thumbnail sau link pot fi de dimensiune putin mai mare si anume de pana la 800 de pixeli pe latura mare si iar nu mai putin de 400 de pixeli.

Legat de dimensiunea fizica a fisierelor imagine, apelam din nou la bunul simt si respectul pentru conexiunile la internet mai putin puternice a multora dintre noi si anume incercati sa faceti un compromis intre calitate si dimensiune. Dupa gustul fiecaruia.

In cazul in care regulamentul nu este respectat, moderatorii fotomozaic isi rezerva dreptul de a edita/inchide/sterge mesajele fara a anunta in prealabil autorul.

Comentare:

Comentarea trebuie sa fie constructiva, parerile argumentate iar postatorul nedescurajat. Simplu.

Va multumim.

Daca cu trecerea timpului se vor cere/fi necesare anumite schimbari se vor aduce. Pana atunci fiti cumintei. Sugestii, in timp, se mai pot aduce aici.

Succes tuturor!

Offline

 

Board footer

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson