![]() |
![]() |
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
![]() |
You are not logged in.
Pages: 1
Laudabila initiativa, dar...
cam subtirel in partea de samples... Ceva mai colorat, mai de oras, un cer mai albastru, o cladire mai rosie...
interesanta comparatia si foarte utila. evident, calitatea pozelor depinde si de obiectiv, dar mi-ar fi placut sa vad si niste poze in conditii "extreme": ISO 800 sau 1600, fotografie de noapte, redarea culorilor (chiar si o mira era suficienta), AWB in conditii de iluminare artficiala (nu intotdeauna poti sau vrei sa folosesti custom). cred ca nu ai scapare, trebuie sa scrii si o continuare
sincer nu stiu cat de utila e o continuare avand in vedere ca ambele aparate dispar de pe piata in cateva luni (de fapt DS-ul a si disparut..). Daca insa chiar vreti, nici o problema.
sato wrote:
la mine in oras toate cladirile sunt gri
nu-i asa.
sau incerci sa scapi prin viraje "a la ploiesti" ?
de altfel, ti-am mai spus-o de citeva ori: balconul de la etajul 8 iti sta la dispozitie cind esti pus pe fapte mari.
ai acoperisuri, ai crengi, frunze, pasari, ceruri, antene.
e drept ca locatia se preteaza mai bine pentru focale mari, dar cu un strop de imaginatie ...
deci, astept si eu partea de "urban testing".
docman2 wrote:
jolly pe cand un review la D80
?
Cand am sa invat sa lucrez cu el ca lumea. Personal sunt impotriva review-urilor la "prima pipaire" si intrucat timp de pozat am avut mai deloc in perioada imediat dupa ce l-am luat... ar fi cam neavenit.
Oricum o sa am in vedere si daca tot nu se baga nimeni... am sa ma chinui io un pic
Pages: 1