Prima pagina

Forum Fotomozaic / Concurs de Fotografie la InnerSound New Arts festival

Forum Fotomozaic

You are not logged in.

#1 08-08-2014 22:59:02

degetica
big hot music mamma
Registered: 07-12-2006
Posts: 859
Website

Concurs de Fotografie la InnerSound New Arts festival

Hello!
Ma bucur sa vad articole noi aici, n-am mai intrat de multa vreme!
Vreau sa va anunt concrusul festivalului InnerSound, poate va intereseaza sa participati smile

Cea de-a treia ediţie a Festivalului Internaţional de Arte Noi INNERSOUND care se va desfăşura între 17 şi 20 septembrie 2014 la ArCuB, Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, InSpayer Batiştei, Modulab, precum şi în alte spaţii neconvenţionale din Capitală, îi invită pe tinerii artişti fotografi să-şi înscrie lucrările în concursul de fotografie care are loc în cadrul Festivalului.

Fotografiile selectate vor fi expuse timp de o lună, în clubul InSpayer Batiştei. Câştigătorul Locului I va beneficia de un interviu realizat de revista de artă Modernism.ro, care va publica, de asemenea, portofoliul acestuia.
Fotografii pot trimite organizatorilor propunerile pentru concurs până la data de 15 august 2014 prin transfer electronic (Dropbox sau Wetransfer) la adresa innersound.festival@gmail.com. Proiectul trebuie să conţină 5 până la 8 fotografii, în format jpg, latura lungă 1000 px, rezoluţie 72 DPI. Candidatura trebuie să includă un CV sau o biografie şi o scurtă prezentare a proiectului.

Juriul concursului de fotografie este format din: Cosmin Bumbuţ, fotograf, Gyuri Ilinca, fotograf, co-fondator Şcoala de Poetică Fotografică din Bucureşti, Şerban Mestecăneanu , fotograf, director Salonul de Fotografie Bucureşti, Lucian Muntean, fotograf şi editor modernism.ro, Sabina Ulubeanu, compozitoare, fotograf, co-director al Festivalului Internaţional de Arte Noi InnerSound.

Proiectele fotografice înscrise în concurs trebuie să aibă ca punct de pornire tema acestei ediţii a Festivalului: Vortex. Desprinsă din actualitatea lumii în care trăim, unde ritmul accelerat şi dezvoltarea continuă sunt dominante, tema festivalului este o invitaţie la curaj şi la inovaţie. Spirala ritmului accelerat în care trăim devine pentru artişti sursă de inspiraţie, creativitate şi o cale de transmitere a emoţiei.

Mai multe detalii aici:
http://www.romaniapozitiva.ro/bucuresti … 15-august/

Offline

 

Board footer

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson