Prima pagina

Forum Fotomozaic / Canon eos 3000v

Forum Fotomozaic

You are not logged in.

#1 27-05-2008 14:16:58

fuctookyfac
Turist japonez
Registered: 25-05-2008
Posts: 34

Canon eos 3000v

stie cineva daca-i pot atasa cablu declansator?

Offline

 

#2 27-05-2008 14:38:11

montecarlo
Moderator
Registered: 16-10-2007
Posts: 469
Website

Re: Canon eos 3000v

Offline

 

#3 28-05-2008 08:08:02

VladSoare
Turist japonez
From: Pe līngă Bucureşti
Registered: 20-11-2007
Posts: 52

Re: Canon eos 3000v

Da, poţi, dar nu cablu clasic, ci o telecomandă dedicată, de la Canon. Īţi trebuie una ca asta:
http://www.f64.ro/det.php?id=347&pid=2145

Last edited by VladSoare (28-05-2008 08:08:29)

Offline

 

#4 31-05-2008 21:05:06

fuctookyfac
Turist japonez
Registered: 25-05-2008
Posts: 34

Re: Canon eos 3000v

ok.multumesc smile

Offline

 

#5 01-06-2008 17:10:15

loock
SMC
Registered: 11-12-2006
Posts: 93

Re: Canon eos 3000v

Daca nu vrei sa dai 88 RON pe sarma aia, se poate manufactura fara dificultate prea mare.
Are jack Sony stereo de 2.5mm.
Este la fel si la DSLR-urile Pentax si la DSLR-urile Canon entry level.
Varf - trigger, mijloc - meter si AF, baza - common
  De obicei se pun doua pushuri, cate unul pt. trigger si meter, eventual rosu pt trigger - numai daca este verificat ca lucreaza cum trebuie !, si eventual inca un switch (de sursa de ex) pt poza T (in loc de B)
Daca vrei meter si trigger pe un singur push, trebuie manufacturat complet, cu doua lamele elastice si declansare in trepte.
Se foloseste cablu cu cel putin 3 fire, ( la stereo sunt 4), de preferinta ales mai rezistent, de mouse daca este disponibil, etc...
Carcasa mica si frumoasa daca se poate...
Mai sunt si variantele chinezesti.....fiecare alege cum considera, eu prefer sa iau original sau sa-l fac eu, decat chinezesc daca este de calitate slaba. Daca vad clar ca este f bun, atunci este altceva...

Last edited by loock (01-06-2008 17:15:49)

Offline

 

Board footer

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson