index
Toate Articolele
Personal (109)
Eseuri (69)
Opinii (8)
Reportaje (75)
Locuri (136)
Baroc de Dobrogea - Asa cum l-am vazut eu
© Viorel Sabo     2010-07-07 Categoria: Articole \ Toate
   Da... anul acesta nu am mai lasat nimic sa-mi stea in cale, desi piedici ar fi fost destule si am fost la vernisajul expozitiei Baroc de Dobrogea, la cea de-a doua invitatie a Sabinei. Nu stiu daca sunt cel mai in masura sa-mi dau cu parerea, insa cateva cuvinte am sa spun si eu. Mi-a placut! si da, a fost placut!

   Sa dezvoltam, putin...

   Mi-au placut imaginile, mi-a placut atmosfera, atat cat am putut sa iau parte la ea. 

   Cu cat sunt mai general la capitolul “placeri” la capitolul “neplaceri” am sa incerc sa fiu putin mai exact... poate ajuta?

   Astfel, printre multe imagini care mi-as fi dorit sa ia nastere din apasarea mea a obturatorului au mai fost si imagini care cel putin din punct de vedere tehnic eu consider ca erau mult sub celelalte, creand astfel un contrast oarecum neplacut. Spun cel putin din punct de vedere tehnic, deoarece eu chiar nu am putut sa fac alte conexiuni care sa justifice miscarea cadrului. Ma refer la vreo doua imagini miscate fara vreun sens din punctul meu de vedere. Daca tot sunt la capitolul “nu mi-a placut” as mai mentiona eventual amestecul de cadre alb-negru cu color, dar mai cu seama spatiul prea mic intre ele. Sunt totusi convins insa ca asta a fost tot ce s-a putut face din punctul de vedere al spatiului. Tot aici nu mi s-a parut corecta afisarea unor lucrari pe spatele stalpilor, mult prea ascunse. 

   Cu riscul de a fi fost prea general, va supun atentiei cateva imagini de pe-acolo, fara pretentii artistice, decat eventual de documentare si mai mult pentru a descrie atmosfera:

   Imaginea Sabinei care mi-a placut cel mai mult o gasiti aici:

http://armonii.blogspot.com/2010/06/dobromir.html

   Cadrul ce l-am fotografiat eu acolo, chinuit dupa un colt (din pacate pentru imagine), a iesit nitel miscat asa ca am ales sa folosesc link-ul dat de Sabina catre ea. 

   Imaginea care mi-a placut mie cel mai mult, dintre toate imaginile supuse expozitiei, apartine Daianei Anghel, pe care chiar daca nu o cunosc as vrea s-o felicit prin tine Sabina. Am fotografiat-o si pentru voi:Cu felicitarile de rigoare tuturor expozantilor inchei aici. Brava si astept sa va vad si anul viitor.


© Viorel Sabo     2010-07-07
Toate drepturile asupra articolului apartin autorului. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a ilustratiilor din aceasta pagina este posibila numai cu acordul prealabil scris al autorului. Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.
Vizionari 7600
Autor Vizualizeaza profil
Articole ale acestui autor Afiseaza
Galeria de imagini a acestui autor Afiseaza
Evalueaza articolul Lasa un comentariu
Ultimele Articole
Stufărișul de la ...
Februarie 2023...
Anul cometei?...
Alb-negru la patrat...
Naveta...
Ultimele Tutoriale
"G" ! it is a Canon !...
Exponometru digital...
Nikon Df...
Diafragma ca mijloc de expr...
Pentax, the real thing...
Total Resurse
Fotografi (1)
FotoCluburi (8)
Service-uri (6)
Sali expozitie (1)
Facultati (7)
Ultimele Discutii
(A fost odata) DPReview...
Jazz...
Stufărișul de l...
Februarie 2023 - Emil Lup...
Anul cometei? - Cosmin Mu...
© Fotomozaic.ro 2023 Termeni si conditii