index
Termeni si conditii

DREPTURI DE AUTOR
Fotografiile si informatiile cotinunte pe acest site (www.fotomozaic.ro) sunt protejate de legea dreptului de autor.

Utilizarea acestui site se face DOAR cu acceptarea acestei conditii.

Autorul fiecarei imagini si informatii (articole, tutoriale, etc) in parte, pastreaza si retine toate drepturile, inclusiv cele conexe, integral, in calitate de autor.

Site-ul fotomozaic.ro nu isi asuma responsabilitatea incalcarii drepturilor de copyright asupra articolelor sau imaginilor publicate de catre utilizatorii sai.

Aceasta raspundere revine exclusiv autorilor mentionati in cadrul fiecarui articol sau pe fiecare imagine. Autorul trebuie sa fie proprietarul tuturor drepturile necesare pentru a publica un articol.

Publicarea articolelor si informatiilor pe acest site se face DOAR cu acceptarea acestei conditii obligatorii.

Orice persoana care acceseaza, foloseste, participa sau se bazeaza pe acest website, sau pe informatii, produse, servicii, evenimente sau concursuri continute sau disponibile pe acest website, o face pe propriul sau risc.

Redactorii www.fotomozaic.ro nu accepta nici o raspundere in legatura cu website-ul www.fotomozaic.ro, si prin aceasta absolviti www.fotomozaic.ro de raspundere in legatura cu orice pierdere, cheltuiala, pretentie sau prejudiciu, fie direct, indirect, special sau derivat, izvorat din orice informatie, material sau continut aflat pe acest site, sau orice actiuni sau tranzactii rezultand din acestea, chiar daca www.fotomozaic.ro a cunoscut posibilitatea unei asemenea pierderi, cheltuieli, pretentii sau prejudiciu.

Redactorii www.fotomozaic.ro nu accepta nici o raspundere in legatura cu website-ul www.fotomozaic.ro, si prin aceasta absolviti redactorii www.fotomozaic.ro de orice pierdere, cheltuiala, pretentie sau prejudiciu, fie direct, indirect, special sau derivat, izvorat din orice modificare, suspendare sau eliminare a unor informatii, materiale sau continut incorecte continute in acest site sau orice alt site la care se face referire.

Redactorii www.fotomozaic.ro nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita, cu privire la operarea, integritatea, disponibilitatea sau funtionalitatea acestui website sau cu privire la exactitatea, integralitatea sau corectitudinea oricaror informatii continute in site.

Redactorii www.fotomozaic.ro nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita, ca informatiile sau fisierele disponibile pe acest site sunt lipsite de virusi, viermi, materiale distructive sau cod care poate sa corupa, compromita sau sa puna in pericol functionarea sau continul sistemului, retelei, componentele sau programele folosite.

Prin aceasta acceptati orice risc legat de existenta unor asemenea virusi, viermi, materiale distructive sau orice alte date sau cod care pot sa corupa, compromita sau sa puna in pericol functionarea sau continul sistemului, retelei, componentele sau programele folosite. Redactorii www.fotomozac nu raspund pentru orice erori sau omisiuni ale acestui site. Informatiile, serviciile, evenimentele sau concursurile continute de acest website pot fi modificate fara o notificare prealabila.

Continutul si materialele acestui website, incluzand, fara restrictii, orice programe, imagini, texte, link-uri, grafica, clipuri audio sau fisiere, audio-vizuale, marci comerciale, embleme si marci inregistrate sunt protejate de lege, incluzand, fara restrictii, legea copyright-ului, legea patentelor si marcilor. Ele sunt sunt proprietatea autorilor mentionati in fiecare caz in parte, ai www.fotomozaic.ro si/sau a tertilor.

Orice folosire neautorizata, incluzand, fara restrictii, reproducerea sub orice forma, incadrarea, asocierea, utilizarea, publicarea, transmiterea printr-un serviciu de difuzare(incluzand si Internetul), adaptarea sau modificarea, permiterea, oferirea sau expunerea in scopuri comerciale a unei copii, distribuirea si/sau comunicarea, precum si oferirea catre public pe cai terestre sau radio, a continutului sau materialelor, precum si a unei adaptari a continutului sau materialelor de pe acest site este strict interzisa fara acordul prealabil scris al autorilor mentionati. Incalcare dreptului de autor se pedepseste conform legilor in vigoare.

Folosind acest website intelegeti si acceptati termenii si conditiile prevazute anterior.

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Toate datele personale ale membrilor acestui sunt confidentiale. Publicarea lor este facuta numai cu acordul prealabil al acestora. Fotomozaic.ro se angajeaza sa nu utilizeze aceste informatii in interes comercial.Ultimele Articole
Stufărișul de la ...
Februarie 2023...
Anul cometei?...
Alb-negru la patrat...
Naveta...
Ultimele Tutoriale
"G" ! it is a Canon !...
Exponometru digital...
Nikon Df...
Diafragma ca mijloc de expr...
Pentax, the real thing...
Total Resurse
Fotografi (1)
FotoCluburi (8)
Service-uri (6)
Sali expozitie (1)
Facultati (7)
Ultimele Discutii
(A fost odata) DPReview...
Jazz...
Stufărișul de l...
Februarie 2023 - Emil Lup...
Anul cometei? - Cosmin Mu...
© Fotomozaic.ro 2023 Termeni si conditii